HOLLOWEEN

Happy holloween I guess, ja själv sitter jag i London och gör ingenting förutom att äta holloween godis , medans alla andra är på holloween fester, haha snaka om forever a stone... Men London är väl ganska så chill endå... jag får väl se det från den ljusa sidan. Men nu ska jag I alla fall fira holloween med mig själv , men ha det så bra :)
 
 
 
 
 

LONDON NEXT

ska till London imorrn ska bli väldigt nice att komma ifrån da ghetto ett tag! kommer sakna mina vänner lite dock... chill chill... men mest av allt slippa skolan i en vecka! herre gud! hoppas ni får en Happy Halloween, ska försöka blogga i alla fall några inlägg när jag är där.
 
kram
 

creep

 

SHOES

 
 
 

INSPERATION

 
 
 
 
 
 
 
  

TUMBLR

check, check, check out my friends tumblr! 
 
http://usa-resan.tumblr.com/
 
ska nog oxå skaffa tumblr snart, känner att alla typ har det... a ja nu ska jag i alla fall på IFK med Molly . men vi ses, ska försöka blogga lite mera. men jag har så mycket läxor nu för tiden , men jag ska i alla fall försöka.
 
hejdå :)
 

SHIT I LOVE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW IN

 
Soho parka

Below cero

trevligt med minus grader jao. HELLO AUTUMN 
 

TED

hahah var och såg Ted igår med en kompis , lol den var skit rolig. rekomenderar den! kul, kul nu har jag inte så mycket mera att säga 
 
kram
 

CONSERT

kom precis hem från Starforlife konserten, den var väl bra.. Men synd att jag hade ont i halsen bara så att jag inte kunde sjunga så mycket :( hahaha nu vet jag inte vad jag ska skriva mera men ha det bra!
 

ONE TREE HILL

sitter just nu och tittar på One tree hill, asså åhh har varit typ sjuk hela veckan.... IT AINT FUNNY! kom precis hem från fösta dagen i skolan på veckan och känns som att jag kommer bli sjuk igen. DAMN IT! nu är jag begravd i läxor . btw sorry för att jag inte har bloggat på länge det är ju endå ingen som läser bloggen så... men jag ska ge den ett försök till :)
 
jag vet tråkigt med tråkigt inlägg.
 
kram
 
här är två bilder från Kroatien förra sommaren, där jag jag gärna skulle va nu. SWEDEN SUCKS!
 
 
 

RSS 2.0