Head up stay strong fake à smile and move on <3

Hejsan! Jag vet att jag inte har uppdaterat på en vecka , inte för att det är någon ursäkt men jag har haft fullt upp att plugga har haft 2 engelska prov den här veckan , men nu är jag tillbaka :) igår sov jag hos tuva vi hade skit kul!
Ya! nu vet jag inte mer vad jag ska skriva men hejdå så länge lovar att uppdatera så snart som möjligt! Följ mig på intagram Siggeboi :)


HUNGERSPELEN <3

tjena bloggis är med Julia just nu , va och såg HUNGERSPELEN igår A very good movie ! läste böckerna i Höstas och har väntat på filmen jätte länge så ja var typ överlycklig igår men här kommer lte bilder på mig och lisa från igår :)

Before I die :)


varje gång du möter min blick

tjenis, idag har jag haft spanish prov det gick väl så där... har inte gjort så mycket mera bara chillat. damn imorrn blir det Hungerspelen med Lisa kanske uppdaterar om det imorrn :)
lite snygga kläder som jag hade lust att lägga upp:

Back to business !

tjenare bloggen ja som ni ser har jag börjat skriva igen , ja , ja , ja vet It's abit to late men jag har inget bättre för mig och livet är fett tråkigt just nu så jag tänkte why not? aja ni får utsäkta mina omogna inlägg som jag tidigare......." men nu ska jag vara seriös från och med nu ska jag försöka blogga varje dag :) <3
här kommer lite bilder av vad som hänt mig den senaste tiden ja inte har bloggat :)
(kommer lite mupp bilder på mig men det får ni tåla)
Kroatien
LANDET
LONDON
USA
YYYAAA det är typ det interessanta som har hänt mig under 8 månader :)

RSS 2.0